Eindelijk heb je de keuze gemaakt: 

Samenwerken met een professionele assistent 

...en nu?

Secret Talent faciliteert ondernemers met professionele virtuele assistenten in office management, administratie, marketing en communicatie. We bieden structuur in de dagelijkse werkprocessen, helpen bij het efficiënt uitvoeren van taken en denken mee in de groeistrategie van jouw bedrijf.


Download onze gratis checklist en ontdek de 3

stappen om efficiënt taken uit te besteden aan

een professionele virtuele assistent.

ONDERNEMEN DOE JE SAMEN

Expertise in een spijkerjas 

HERSCHRIJVEN - Na 14 jaar als (directie)secretaresse en office manager te hebben gewerkt, startte ik in 2003 mijn eigen bureau als freelance secretaresse. In die tijd was dat zeker niet gewoon, eerder gek, want je kon gemakkelijk een nieuwe baan als secretaresse krijgen. Maar ik had een droom: werken waar, met wie en wanneer IK wilde, werk doen waar ik enthousiast van werd en vrij zijn wanneer het MIJ en mijn gezin uitkwam. 

Na jarenlang als freelancer op locatie te hebben gewerkt, had ik er genoeg van. Genoeg van het reizen, het overwerk, de lastige collega's en de bazige leidinggevenden. Verder werken als allround Virtueel Assistent vanuit mijn eigen kantoor was mijn beste besluit ooit. Sindsdien heb ik al vele ondernemers mogen ondersteunen bij de groei van hun bedrijf, samen met een team van experts. 

waarom met ONS werken?

Je hebt de ambitie om te groeien.

Je wilt focus houden op je core business.

Je zoekt iemand die met je meedenkt

Je wilt efficiënt te werk gaan.

ADVIES

We hebben startende VA's die een kei zijn in één vakgebied. Tijdens hun opdracht begeleiden wij ze waar nodig. 

WERK IN UITVOERING

Wil je direct goed van start en niet veel tijd kwijt zijn aan uitleg? Dan is een ervaren assistent de oplossing.

TRAINING

Zoek je ondersteuning in diverse vakgebieden, dan staat ons team van ervaren VA's tot je beschikking. 

ONZE belofte aan jou

Je krijgt rust in je hoofd, ruimte in je agenda en meer energie om je bedrijf naar een hoger level te brengen. 

Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met de groei van hun bedrijf.

Secret Talent doet dat door ze te adviseren, faciliteren en begeleiden met professionele virtuele ondersteuning.


Wordt weer de baas over je tijd. Doe alleen dat werk waar jij blij van wordt. Krijg meer rust om nieuwe ideeën te ontwikkelen. In deze video vertel ik je over de mogelijkheden om met een virtueel assistent van Secret Talent aan de slag te gaan. 

ervaringen

Opdrachtgevers over Secret Talent

Omdat mijn omzet wat was teruggelopen door diverse oorzaken heb ik Monique gevraagd mij te helpen mijn bedrijf een boost te geven. Ze heeft me een perfect stappenplan gegeven. En het resultaat kwam er ook!! Ik ben blij dat er weer leuke klanten en goede opdrachten zijn.

Angèle Geelkens

Monique heeft de kracht en de kennis om je op een positieve manier te inspireren. Ze heeft mij o.a. geholpen om mijn ideale klant te formuleren en daarop te focussen. Zij heeft goede ideeën en denkt met je mee in het hele proces. Ze schudt je wakker als je stil staat en houdt je bij de les.

Annet Dries-Heetman

De samenwerking met Monique heb ik als heel prettig ervaren. Een spontane vrouw waarbij vrijwel direct een fijne verbinding tot stand komt. Ze begrijpt snel wat je bedoelt, wat je wensen zijn en speelt daarop in. Iemand waar je van op aan kunt en doet wat ze zegt.

Liesbeth Slooijer

Blog

Maandelijks verse inspiratie

Welke vragen/wensen heb jij?

>