Creëer meer Happy Hours
in je werk en je leven!

Je houdt van je werk, maar je huidige baan geeft je geen plezier meer. Je weet dat je meer kunt! Je wilt je verder ontwikkelen en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je droomt al jaren van een eigen bedrijf en het thuiswerken is je mee gevallen. 


Hoe zou het voor je zijn als jij je eigen bureau als Virtueel Assistent kunt starten? Werken met wie, waar en wanneer jij wilt. Vrije tijd als het jou uitkomt. 


Ontdek de mogelijkheden die er voor jou zijn. Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in mijn agenda.  

OVER mij

Doe eens gek, gewoon is er al genoeg!

Na 14 jaar als (directie)secretaresse en office manager te hebben gewerkt, startte ik in 2003 mijn eigen bureau als freelance secretaresse. In die tijd was dat zeker niet gewoon, eerder gek, want je kon gemakkelijk een nieuwe baan als secretaresse krijgen. Maar ik had een droom: werken waar, met wie en wanneer IK wilde, werk doen waar ik enthousiast van werd en vrij zijn wanneer het MIJ en mijn gezin uitkwam. 

Na jarenlang op locatie te hebben gewerkt, had ik er genoeg van. Genoeg van het reizen, het overwerken, de lastige collega's en bazige leidinggevenden. Mijn besluit om als Virtueel Assistent verder te gaan heeft me rust, structuur en vrijheid gegeven. Sinds 2008 heb ik (startende) ondernemers geholpen met het opbouwen en laten groeien van hun bedrijf en het aanbrengen van structuur en focus in hun werk. 

waarom met mij werken? hoe kan ik je helpen?

Je wilt Happy Hours in je werk en leven.

Je zoekt een duidelijk stappenplan om
je eigen bedrijf op te bouwen.

Ik geef je mijn 100% commitment.

VA Start

In deze workshop ontdek je wat je nodig hebt en welke mogelijkheden er zijn om als Virtueel Assistent aan de slag te gaan.

VA Revolutie

YES! Je bent gestart als VA.
Je leert hoe je jezelf en je bedrijf in de markt zet, nieuwe klanten aantrekt en je diensten verkoopt.

VA Mentor

Klaar om naar het volgende level te gaan? In het najaar 2021 starten we met een nieuw mentor programma en een mastermind groep.

Onze belofte aan jou

Je creëert meer Happy Hours in je werk en leven door je eigen VA bureau te starten met onze KOERS methode. 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om meer plezier in hun werk en leven te krijgen. Ik doe dat door ze te laten zien hoe ze hun enige VA bureau kunnen starten en opbouwen.


De baas over je eigen tijd, werk waar je blij van wordt, enthousiaste klanten die je zelf kiest. Het lijkt een droom, maar daar hoeft het niet bij te blijven. In deze video vertel ik je over de mogelijkheden om als virtueel assistent aan de slag te gaan. 

testimonials

Wat klanten over mij zeggen

Omdat mijn omzet wat was teruggelopen door diverse oorzaken heb ik Monique gevraagd mij te helpen mijn bedrijf een boost te geven. Ze heeft me een perfect stappenplan gegeven. En het resultaat kwam er ook!! Ik ben blij dat er weer leuke klanten en goede opdrachten zijn.

Angèle Geelkens

Monique heeft de kracht en de kennis om je op een positieve manier te inspireren. Ze heeft mij o.a. geholpen om mijn ideale klant te formuleren en daarop te focussen. Zij heeft goede ideeën en denkt met je mee in het hele proces. Ze schudt je wakker als je stil staat en houdt je bij de les.

Annet Dries-Heetman

De samenwerking met Monique heb ik als heel prettig ervaren. Een spontane vrouw waarbij vrijwel direct een fijne verbinding tot stand komt. Ze begrijpt snel wat je bedoelt, wat je wensen zijn en speelt daarop in. Iemand waar je van op aan kunt en doet wat ze zegt.

Liesbeth Slooijer

Blog

Wekelijks verse inspiratie

Wat zou je me willen vragen?

>